Städning Solna

Vårt mål: Nöjda kunder varje gång

Våra städtjänster

Kontorsstädning

Ett rent och fräscht kontor är mycket viktigt för arbetsmiljön. Om medarbetarna på kontoret trivs så kommer hela företagets verksamhet att flyta på bättre och lönsamheten kommer att bli högre. Låt oss bli din partner när det handlar om kontorsstädning – vi kan garantera en ren och fräsch miljö på ditt kontor.

Vid sidan av trivseln och bättre koncentration så är givetvis hygienen en mycket viktig aspekt på kontorsstädningen. På ett ostädat kontor sprids bakterier och personalen riskerar att bli sjuk. Då kan företaget få en mindre arbetsstyrka eller kalla in vikarier; som på sikt hämmar effektiviteten och ekonomin.  

Vår kompetenta, erfarna och serviceinriktade städpersonal kan se till att du får ett renare kontor.

kontorsstädning

Flyttstädning

När vi utför en flyttstädning ser vi till att den fungerar på ett enkelt och smidigt sätt för dig – och med ett garanterat bra resultat. Vi arbetar med miljövänliga metoder och våra medarbetare är kunniga och erfarna. Vi är varsamma med alla inventarier och teknik och försöker alltid städa effektivt och på tidpunkter som gör att verksamheten kan flyta på så ostört som möjligt.  

När vi genomför en flyttstädning tar vi med allt material som behövs. Vi besiktigar och kvalitetssäkrar direkt på plats. Både företaget som flyttar in och det som flyttar ut får vara med och inspektera. Våra flyttstädare är utbildade och behärskar alla de aspekter som krävs för att flyttstäda ett kontor.

Se till att vara ute i tid, under vissa perioder är det många företag som flyttar och trycket är högt på våra tjänster, men vi gör alltid vårt yttersta för att hjälpa våra kunder på önskade datum.

Trappstädning

Vi skapar en ren och fräsch atmosfär och större trivsel i trapphuset. Vi har ett komplett serviceprogram när det handlar om trappstädning. Våra erfarna och serviceinriktade städare  kan hjälpa dig att hålla trapphuset i toppskick. En väl utförd trappstädning ger stora fördelar på både lång och kort sikt. Den ger trapphuset ett gott första intryck och höjer även värdet på fastigheten i långa loppet. Noggrannhet, effektivitet och service är våra fokusord i vår verksamhet.

Vi utför trappstädning åt såväl fastighetsägare, bostadsrättföreningar och företag av olika storlekar. Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vår trappstädning. Vi återkommer med ett offertförslag så fort vi kan.

Kontakta oss så hjälper vi dig med städning i Solna!

 

Vi hjälper dig att hålla rent på kontoret eller i fastigheten.